Referenser

Den hjälp jag efterfrågade för att förstå mönster och gräva lite ur min barndom, fick jag bra verktyg och frågeställningar av Christina i kbt terapi som hjälpte mig mycket att bättre att förstå mitt liv och ändra mitt förhållningssätt. Christina inger ett stort lugn och lyssnar bra, vilket gjorde att jag kände mig avslappnad och inte upplevde någon stress i varje samtal. Det kändes lättsamhet med Christina och jag kände ett gott förtroende i våra samtal där även en sting av positiva leenden och humor fanns med, som passade mig i min personlighet. Jag upplever att Christina kan känna av bra vad som är passande för olika personligheter.
//Kvinna 53 år. självkänsla

”Jag vill tacka dig för det fantastiska stöd som du gett mig under våra samtal. Det har verkligen varit betydelsefulla för mig. Aldrig har jag kunnat prata så öppet som jag har kunnat göra med just dig!”
//Kvinna 28 år multiproblematik

”Du är så bra för du håller inte bara med mig hela tiden utan visar mig andra perspektiv.”
//U
ng kvinna 25 år självkänsla/relationer

”jag tar med mig något matnyttigt varje gång”
//Kvinna 26 år självkänsla

Du förstår precis vad jag menar och då känner vi inte varandra än. Du förstår mycket bättre än många andra i min närhet”
//Kvinna ca 60 år ångest

”Du är en kraftfull kvinna”
//Man ca 60 år stress/relationer

Du förklarar alltid så man förstår. Du pratar liksom ”mitt språk”.
// Man 25 år Perfektionist/ prestation/självkänsla

Jag känner mig trygg och blir lyssnad på. Jag tar med mig mycket från våra möten som jag omsätter i privatlivet. // Kvinna 28 år Gränssättning